ÜMİTVAR EĞİTİM KÜLTÜR ve YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
0(542) 267 00 48 - 0(532) 291 82 39
3036 Sk. No:45 A Bozyaka - Karabağlar / İzmir

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

Yapım aşamasında

Derneğin Adı Ve MerkeziMADDE 1:Derneğin adı : “Ümitvar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği” dir.
 Derneğin merkezi İzmir’dir. Merkez adresi: 3036 Sk. No:45 A Bozyaka – Karabağlar / İzmir ‘ dir.. Dernek yurt içinde ve yurt dışında şubeler ve temsilcilikler açabilir.Derneğin kısa adı “ÜMİTVAR” dır. Derneğin Amacı Ve Bu Amacı Gerçekleştirmek İçin Dernekçe Sürdürülecek Çalışma Konuları Ve BiçimleriMADDE 2:Dernek,  Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunları kapsamında, Türkiye’nin demokratik bir ortamda; eğitim, kültür, sosyal alanlarda gelişmesine yardımcı olmak, yardımlaşma ve dayanışma şuurunu geliştirmek, , tarihi ve kültürel değerlerimizin korunması ve tanıtılmasına katkıda bulunmak, bu amaçla her türlü çalışmayı yapmak amacı ile kurulmuştur

Devamını oku: Tüzük

Ümitvar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği,  2008 yılında İzmir'de kuruldu. Yaşadığımız topluma, yardım bekleyen insanlara, "bizler de bir şeyler yapmalıyız" duyarlılığını ve inancını paylaşan insanlar tarafından kurulmuştur. Biz, inancımız gereği ‘Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir.’ hadisi şerifini rehber edindik.Maddi ve manevi yardıma muhtaç olanlara el uzatmak, onların yardımlarına koşmak, mensubu olmakla şeref duyduğumuz İslâm'ın gereğidir.

Devamını oku: Hakkımızda

Go to top